Šećerna repa 2011 god.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel se vi pentrate po banderama da slikate traktore?
Niste normalni!

:haha: :haha: :haha:! Kish na toj parceli sam imao nekoliko puta bostan pa mi bandera sluzila za izvidnicu tako da mi nije problem otici gore,a i lep je pogled sa nje :cao:

Hvala Mico!Nemoras da mi persiras ja sam 82-go godiste,jedino ako si mislio u mnozini na oca i mene.sorte su sledece Tibor 15 S.J, Asketa 4 S.J, i Original za probu samo 2 S.J u nazad nekoliko godina najbolje rezultate mi je ostvario Tibor i najlakse ga vadim.P.S svu pripremu kao i setvu odradjujem sam jedino mi cale pomaze kad bacamo vestak.
Post je spojen: [time]1301363873[/time]
au Mico zaboravih razmak :haha: :haha:16 cm

Zlatko tako smo i prošle godine sejali na 16 cm a sejaću još Niagaru nova sorta i biće kao Ogled.Danas sam obišao njivu i moguvam reći da je dobro nakislo tako da mislim da neće biti problema sa nicanjem a kako najavljuju tople dane brzo će i nići. :ppozdrav:

Mića967
Član

Odg: Seme repe
« Odgovor #8 poslato: 09.02.2011, 21:09 »

Koje sorte planirate da sejete, ja ću najverovatnije ostati veran Syngenti i sorti Protekta i Gazeta.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Mico svi smo sejali na 16 prosle godine a sta bi sa onim sto si pre pisao :haha:

Isto tako. Posejana je 25. marta i polako izlazi. Nažalost i korovi su dobrano izašli. Nadam se da neće pobeći do prskanja.

ja sam moju sijaoisto 25 moja je izasla jedno 80% imka svasta trebala bi joj kisa, trava raste kanda bolje ali ja prska, travu u ponedeljak

Danas obišao repu. Poznaju se redovi, ali zato se i korovi zelene na sve strane. Nije skroz iznikla, ostala klica zarobljena u nekim grudvama. Videćemo šta će biti za par dana. Nadamo se nekoj kišici ovih dana.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh