Šećerna repa 2011 god.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To dodje vise barem,oko 50 para.Na 5500 za seme po hektaru u Zablju na kolicinu od 5,5 vagona izadje 1 dinar a ako si uspesniji i imas oko 8 vagona onda fali 2500 dindzi sica ::novac::

Jugos je napisao(la):
To dodje vise barem,oko 50 para.Na 5500 za seme po hektaru u Zablju na kolicinu od 5,5 vagona izadje 1 dinar a ako si uspesniji i imas oko 8 vagona onda fali 2500 dindzi sica ::novac::
malo si se zezno u računici... 5.5 vagona je 55000kg puta deset para je pet hiljada petsto dinara..... da je tako kako si ti računao, onda bi za pet ipo vagona dobio pedeset pet hiljada dinara.... :ideja:

saleso je napisao(la):
pa dobro u pravu si,a jel daju u senti neko prskanje besplatno
Koliko znam ne.... Što? Jel drugi daju?

pa crvenka daje jednu pipu i jednu cerkosporu
Post je spojen: [time]1300812239[/time]

mi danas rasturili ureu na jednoj parceli. sutra i prekosutra priprema. setva u petak najverovatnije.

Kod nas ništa ove nedelje... a na njivi na koju sam mislio da sejem repu, stoji na jednom ćošku voda..... Tako da možda ove godine ipak neće biti repe...

evo i ja da se ubacim.Jutros zavrsena finis priprema za repu i odmah krenula priprema masina za setvu repe,evo kako je to bilo danas
2iw0byw.jpg
23wwlj8.jpg
w96xap.jpg
1zyh3ex.jpg
evo stigli smo da probamo i nastelujemo se sutra ako vreme dozvoli cepam ceo dan Masseya
o0c4fr.jpg
67idme.jpg
:cao:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh