Šećerna repa 2011 god.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel se vi pentrate po banderama da slikate traktore?
Niste normalni!

:haha: :haha: :haha:! Kish na toj parceli sam imao nekoliko puta bostan pa mi bandera sluzila za izvidnicu tako da mi nije problem otici gore,a i lep je pogled sa nje :cao:

Hvala Mico!Nemoras da mi persiras ja sam 82-go godiste,jedino ako si mislio u mnozini na oca i mene.sorte su sledece Tibor 15 S.J, Asketa 4 S.J, i Original za probu samo 2 S.J u nazad nekoliko godina najbolje rezultate mi je ostvario Tibor i najlakse ga vadim.P.S svu pripremu kao i setvu odradjujem sam jedino mi cale pomaze kad bacamo vestak.
Post je spojen: [time]1301363873[/time]
au Mico zaboravih razmak :haha: :haha:16 cm

Zlatko tako smo i prošle godine sejali na 16 cm a sejaću još Niagaru nova sorta i biće kao Ogled.Danas sam obišao njivu i moguvam reći da je dobro nakislo tako da mislim da neće biti problema sa nicanjem a kako najavljuju tople dane brzo će i nići. :ppozdrav:

Mića967
Član

Odg: Seme repe
« Odgovor #8 poslato: 09.02.2011, 21:09 »

Koje sorte planirate da sejete, ja ću najverovatnije ostati veran Syngenti i sorti Protekta i Gazeta.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Mico svi smo sejali na 16 prosle godine a sta bi sa onim sto si pre pisao :haha:

Isto tako. Posejana je 25. marta i polako izlazi. Nažalost i korovi su dobrano izašli. Nadam se da neće pobeći do prskanja.

ja sam moju sijaoisto 25 moja je izasla jedno 80% imka svasta trebala bi joj kisa, trava raste kanda bolje ali ja prska, travu u ponedeljak

Danas obišao repu. Poznaju se redovi, ali zato se i korovi zelene na sve strane. Nije skroz iznikla, ostala klica zarobljena u nekim grudvama. Videćemo šta će biti za par dana. Nadamo se nekoj kišici ovih dana.

kakvo je stanje secerne repe kod vas reparosa?Kod mene je lepo nikla ova kisica joj je dobro dosla!
5y89ba.jpg
n8m6w.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh