Šećerna repa 2011 god.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam danas hteo da idem da prskam drugi put, ali me je kiša omela....

Uspeo sam da oprskam 2 prolaz protiv širokolisnih u subotu prepodne.... Oko 15.05.je uplaniran treći prolaz...

Nikola morao sam da prskam jer imam na pojedinim mestima Lipicu-Abotilon pa ako se ne poprska na vreme posle je jako teško to učoniti.

ev8fnd.jpg

neujednaceno nicanje :S ... sledi spartanjeod nedelje pa cemo da vidimo

Poslednja izmena:
Nemoguće... moja je sejana prvog aprila, i upola je manja... a imam i gde tek sad niče...

Dobar ti je sklop Šandore... kod mene fali oko 20-30%. Ima gde se osušila zemlja oko klice, pa se osušila, ima koja tek sad niče, dosad su me jedino bube zaobišle...

Jel išao neko od Vas kome je manja repa sa forceom u trake. Obilazili smo jednu parcelu prošle nedelje i repa gde nije išao force je bila veća u odnosu na onu gde je primenjen force u trakama, odnosno u redu.

ljudi ove godine i poar dana u sijanju je puno znacilo tako je bar kod nas ja mislim da sam i radio sa forceom mi to zovemo kaunter ali nisam gledao koji joj je bio naziv

nema ogranicenja samo sto ga nesmes prskati vise puta (mislim da samo 1) a sto se tice repe vidim da vama koji niste odustali dobro je uspala ja posle 10god prvi put je nisam posejao a dosad smo sijali po 20-25jut ja je j...m za moj racun. a ovde u mom kraju nije bas dobro uspela svi su kasno sijali mislim da niko nije u martu a i pipa je dobro radila

betanalom mozes prskati i do tri puta samo zavisi od doze ja je prskam prvi put sa 1l po hektaru a drugi put 1,2l po hektaru a moglo bi i treci put sigurno sa 1 l

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh