Pa i kod mene je zaoran 8x16x24 ali u ponedeljak idem da pravim ugovor.jos razmisljam koliko da stavim repe.mityoo je napisao(la):Još u decembru sam napravio ugovor, a i 8x16x24 je već zaoran!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa i kod mene je zaoran 8x16x24 ali u ponedeljak idem da pravim ugovor.jos razmisljam koliko da stavim repe.mityoo je napisao(la):Još u decembru sam napravio ugovor, a i 8x16x24 je već zaoran!
pa jedno 10 do 15 % nemoj prijaviti, i dobro... tako vise manje svi rade...zike je napisao(la):Pa i kod mene je zaoran 8x16x24 ali u ponedeljak idem da pravim ugovor.jos razmisljam koliko da stavim repe.mityoo je napisao(la):Još u decembru sam napravio ugovor, a i 8x16x24 je već zaoran!
po mom misljenju tu gresis.neznam kako ce te vi ali ja idem na dublju setvu.mica967 je napisao(la):Mislim da ove godine nece biti potrebna duboka setva zato sto je bilo puno padavina u odnosu na proslu kad ih skoro nije ni bilo (mislim na zimsku vlagu)
a sta smatrate dubljom, sta plicom setvom?zike je napisao(la):po mom misljenju tu gresis.neznam kako ce te vi ali ja idem na dublju setvu.mica967 je napisao(la):Mislim da ove godine nece biti potrebna duboka setva zato sto je bilo puno padavina u odnosu na proslu kad ih skoro nije ni bilo (mislim na zimsku vlagu)
Iskreno neznam koji su pariteti.ali pitacu ovih dana.zcurcic je napisao(la):ljudi jel stize seme? kakvi su pariteti? cuo sam da zabljani nisu ni izasli sa paritetima za seme.
Pa to jeste najbolje ali ka se nemamica967 je napisao(la):Najbolje sejati sam u svojoj reziji ko moze mislim da ce ove godine biti posejano manje repe nego prosle.