filipkc
Član
jbt rus bu poletel kak se diže na zadnji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neco je napisao(la):@kis
ko su budale?
da vidite samo danas uvaljivanja malopre smo zakrkali vagonku do osovina holmerom je izvlacili.
danas celi dan 5kj.
od novembra cekamo da nam neko dodje vaditi tek su sad dosli.
Jel to po ha zarada, i ako vam nije problem uradite kalkulaciju kao Dr Gruja, nešto mi se vaša kalkulacija ne slaže, u odnosu na ranije iznet prinos i cenu.zcurcic je napisao(la):moj račun ovogodisnji 840 evra, na sopstvenoj njivi uz samostalno finansiranje kompletne proizvodnje. nemamo trošak prevoza.
zarada po ha. pokusao sam juce da postavim celu tabelu radi bolje preglednost, ali nije islo. potrudicu se malo kasnije, kada bebac ucvrsti san. guram kolica napred, nazad, levom rukom, dok desnom kucam, a usput pevusim i gresim u kucanju.mica967 je napisao(la):Jel to po ha zarada, i ako vam nije problem uradite kalkulaciju kao Dr Gruja, nešto mi se vaša kalkulacija ne slaže, u odnosu na ranije iznet prinos i cenu.zcurcic je napisao(la):moj račun ovogodisnji 840 evra, na sopstvenoj njivi uz samostalno finansiranje kompletne proizvodnje. nemamo trošak prevoza.
zike je napisao(la):Lepa slika ali kod mene taj film se nece gledati,repa kod mene nece doci narednih par godina sigurno.ko zeli da je seje,neka mu je sa srecom.ja necu dosta sam ja radio za druge sad hocu da radim malo i za sebe.