Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
SR....NJEzcurcic je napisao(la):ovako je izgledao deo parcele, pre nedelju dana. sada na tim mestima ima trule repe, uvratina i jos dve depresije na njivi.
Daj bože!šandor je napisao(la):Koliki je potencijal rodnosti šećerne repe ?? Za sad kod mene izgleda fenomenalno . Ako ovako nastavi biće .
A ako ovako evro nastavi ovim potencijalom da skace cisto sumnjam da ce bitišandor je napisao(la):Koliki je potencijal rodnosti šećerne repe ?? Za sad kod mene izgleda fenomenalno . Ako ovako nastavi biće .
Koji je to broj papuca , mislim da mozemo da procenimo otprilike , salim se bogami lepo izgleda koren , da te posluzi jos vreme pa da bude bericetnomityoo je napisao(la):Evo kako izgleda moja repa danas:
Broj 44IMT-550 je napisao(la):Koji je to broj papuca , mislim da mozemo da procenimo otprilike , salim se bogami lepo izgleda koren , da te posluzi jos vreme pa da bude bericetnomityoo je napisao(la):Evo kako izgleda moja repa danas: