Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Valjda nece , inace jer repi prija ovolika kisa to jest vlagašandor je napisao(la):Najviše napreduje šećerna repa u ovo hladnjikavo vreme samo da ne potrefi neka bolest....
Spremi pare za dnevnice na jesen da placas pre vadjenja jer nece hteti da prime repu.nsnidza je napisao(la):Kako se boriti protiv toga
Ako se to odnosi na one "moje" Dr,Mr.... onda nisu to ni volovi,to je samo NE ZNAJE Kad ih vidim kod Zaharija i ostali kako mudruju najradije bih uzeo neku batinu i malo preko ledja i mudroj glavi.KishRobert je napisao(la):pogresi konj i magarac,a ne vo!
mucobieno je napisao(la):Meni to lici na Ramulariju (remulariju) predhodnicu cerkospore, mi smo ju imali prosle godine na jednoj njivi pocetkom 6 meseca.
Jugos je napisao(la):Mi smo to prepustili samoj repi ,i preporodila se repa izraslo novo lisce ko da bolesti nije ni bilo a bio je napad te slike od Gruje nisu nista naspram onih kod nas.