Mindjar
Član
Evo kako kod nas izgleda repa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa to ispada da kazemo ako se evro do jeseni stabilizuje ili vrati na 99-100 da je kilogram 4 dinara,mislim neznam nisam proizvodjac repe ali znam da dosad nije prelazila 4 din/kg u zadnjih 4-5 godina.Ispravite me ako gresim.....zcurcic je napisao(la):jedna nezvanicna informacija, ukoliko je istinita onda je porazavajuca za nas male proizvodjace. matijevic ugovorio sa sunokom isporuku repe po 40 evra/t, jus kvalitet.
Pa danas oko podnevaShale je napisao(la):@Mindjar
Od kad je ova slika?
IMT-550 je napisao(la):Pa to ispada da kazemo ako se evro do jeseni stabilizuje ili vrati na 99-100 da je kilogram 4 dinara,mislim neznam nisam proizvodjac repe ali znam da dosad nije prelazila 4 din/kg u zadnjih 4-5 godina.Ispravite me ako gresim.....zcurcic je napisao(la):jedna nezvanicna informacija, ukoliko je istinita onda je porazavajuca za nas male proizvodjace. matijevic ugovorio sa sunokom isporuku repe po 40 evra/t, jus kvalitet.
Pa to mu onda dodje kao dobra a ne "porazavajuca" stvar......mityoo je napisao(la):Ni 3 nije prelazila....
Zelim vam srecu , vama "malim proizvodjacima" i da je prodate po najmanje istoj ceni kao prosle godina ako ne i vecoj i da izvezete sto vise repe preko,da nase sladorane ili tvornice secera vide kako je ostati bez kooperanata,za od i da zaradite sto visezcurcic je napisao(la):problem je sto su secerane ugovarale sa proizvodjacima cenu od 2,7 din/kg, sto mu dodje oko 25 evra/t. razlika od 15 evra je porazavajuca za nas male proizvodjace. zato cemo probati ove godine da izvezemo repu u "lijepu nasu".
A ko ce ga znati , nego Sandor kako tvoja repa napreduje,ubaci neku sliku...šandor je napisao(la):Šta će još da nas stigne .....
E j..em mu fotoaparat dobro verujemo ti na rec,nego daj bar do vadjenja popravi kameru da ubacis koju sliku nekih novosti.....šandor je napisao(la):E pokvario mi se fotoaparat inače repa sklopio redove i ima koren oko 3 cm gornji deo.