Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
... odakle je taj tvoj brat

mislim da ima samo par vojnika koji cuvaju,a zgrade iskreno da ti kazem neznam...Pa verovatno su oronule,bas cu obratiti paznju kad budem isao za Kovin...savke je napisao(la):E Maticu mozes mi poslati br bio bih ti zahvalan mnogo... odakle je taj tvoj brat
Post je spojen: [time]1295444377[/time]_________________________________________________
Za Secu: ima li vojske u Kovinu je su li oronule zgrade, tamo sam bio vojnik 1990/91 14 meseci![]()
Savke da li mozda imas neki broj od ovoga iz rume, posto ovaj ne moze da se dobije, a i email je nevazec posto je ukinut domen .yu. Ako mozes da nedjes neki drugi broj, a uz put koliko si platio tu spojku.savke je napisao(la):Pozz svima ja sam nov u ovoj temi, inace imam DDakovic 1620 izmaj 142
mnoge stvari su netacne o prosipanju psenice, verovatno nisu koriscenja
adekvatna sita ja samlicno imao problem sapuzem u bunkeru,dok nisam
produzio za 2 kruga spiralu.spojnicu koju trazis od DD ja sam nabavio
u rumi univerzal,022428818 e-mail drviz@ptt.yu
inace crveni su rađeni do 87g kao i u dajcu sto su promenuli boju inace su razlike
oko finesa, farovi malo unutrasnjost kabine, nista bitno za kval zetvu
kod mene je licno radi 175ari za 42minuta sa zakacivanjem hedera a prinos 15t![]()

seca je napisao(la):pozdrav svima...imam neku ponudu,djura,za 11000e a moze i trampa da dam maj 132,pa da se prebijemo...Djura ima samo zitnu varijantu...sta mislite?![]()