Đuro Đakovic

Odg: Djuro Djakovic

E Maticu mozes mi poslati br bio bih ti zahvalan mnogo ::super::... odakle je taj tvoj brat:haha:
Post je spojen: [time]1295469577[/time]

savke je napisao(la):
E Maticu mozes mi poslati br bio bih ti zahvalan mnogo ::super::... odakle je taj tvoj brat:haha:
Post je spojen: [time]1295444377[/time]

savke je napisao(la):
Pozz svima ja sam nov u ovoj temi, inace imam DDakovic 1620 izmaj 142
mnoge stvari su netacne o prosipanju psenice, verovatno nisu koriscenja
adekvatna sita ja samlicno imao problem sapuzem u bunkeru,dok nisam
produzio za 2 kruga spiralu.spojnicu koju trazis od DD ja sam nabavio
u rumi univerzal,022428818 e-mail drviz@ptt.yu
inace crveni su rađeni do 87g kao i u dajcu sto su promenuli boju inace su razlike
oko finesa, farovi malo unutrasnjost kabine, nista bitno za kval zetvu
kod mene je licno radi 175ari za 42minuta sa zakacivanjem hedera a prinos 15t :D
Savke da li mozda imas neki broj od ovoga iz rume, posto ovaj ne moze da se dobije, a i email je nevazec posto je ukinut domen .yu. Ako mozes da nedjes neki drugi broj, a uz put koliko si platio tu spojku.

Hvala unapred

spojka je bila orginalna iz 90-tih godina jer je vrzic radio za prvu ugradnju
u tadasnje djure i dajceve a cena cinimise 380e izvinjavam se doslo je do permutacije, Dragan Vrzic e mail: drvrz@ptt.yu I.L Ribara 134 Ruma 0652992994 022478118

pozdrav svima...imam neku ponudu,djura,za 11000e a moze i trampa da dam maj 132,pa da se prebijemo...Djura ima samo zitnu varijantu...sta mislite? :cao:

veliki djura,5,6 ima kosu...pa koja je njegova realna cena sa zitnom varijantom? :cao:

Zavisi u kakvom je stanju, možda i nije skup. Pogodnost je što možeš da daš Zmaja.

Koje su onda realne cene ĐĐ u žitnoj varijanti, ako je 11000 e mnogo?

Zašto to nije realna cijena ako je kombajn u nekom iole stanju i da ga malo središ s njim na dan oko 35kj cak i do 40kj ali ako je u komda u i da imaš prijevoz možeš ovršit tako ako ti treba kombajn tog kapaciteta kupuj .. :cao:
Ljudi danas za ZMAJA 142 traže 10 000€ .. tako da neznam opet ko je tu lud .. :udri:

seca je napisao(la):
pozdrav svima...imam neku ponudu,djura,za 11000e a moze i trampa da dam maj 132,pa da se prebijemo...Djura ima samo zitnu varijantu...sta mislite? :cao:

Jel taj iz Pločica.

Za te pare treba da ima i kukuruzni adapter.Šta ćeš ti sa njim ako treba da se vozikaš po ataru?On ima V8 motorčinu i rentabilan je ako radiš u velikim parcelama bez mnogo vozikanja.Prelistaj oglase videćeš da ih ima u ponudi i to dosta jeftinije.

kombajn je iz Crepaje mesto kod Panceva...neznam ni sam sta da radim,ja ima 132 u extra stanju sa sva tri uredjaja,ja dok ovrsem moje za zaradu neostane nista...jbg.videcu kakav je kombajn,pa mozda se i dogovorimo... Na sta najvise da obratim paznju,kad budem isao da ga pogledam?

Dosta im je loša da kažem šasija odnosno svi su mahom stajali napolje po zadrugama ima dosta jako trulih a lepo ofarbanih a pojavljuju se i sklepani od dva - tri komada, zato i pitam odakle je. :cao:

neznam videcu,moram prvo da ga pogledam,pa cu resiti...MIMS hvala na savetu.... :D Adamov nije ni to losa ideja da uzmem jos jednu 132 mada bolje 142....!? :cao:

Đuro je odličan kombajn ko ga koristi na pravi način a ja nism video Đuru dobrog ispod 15000evra pa Klas 88 koji je mnogo manji u klasi 142-143 oko 20000 e zato dobro gledaj da nije truo :udri:

Nazad
Vrh