Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mislim da ima samo par vojnika koji cuvaju,a zgrade iskreno da ti kazem neznam...Pa verovatno su oronule,bas cu obratiti paznju kad budem isao za Kovin...savke je napisao(la):E Maticu mozes mi poslati br bio bih ti zahvalan mnogo ... odakle je taj tvoj brat
Post je spojen: [time]1295444377[/time]_________________________________________________
Za Secu: ima li vojske u Kovinu je su li oronule zgrade, tamo sam bio vojnik 1990/91 14 meseci
Savke da li mozda imas neki broj od ovoga iz rume, posto ovaj ne moze da se dobije, a i email je nevazec posto je ukinut domen .yu. Ako mozes da nedjes neki drugi broj, a uz put koliko si platio tu spojku.savke je napisao(la):Pozz svima ja sam nov u ovoj temi, inace imam DDakovic 1620 izmaj 142
mnoge stvari su netacne o prosipanju psenice, verovatno nisu koriscenja
adekvatna sita ja samlicno imao problem sapuzem u bunkeru,dok nisam
produzio za 2 kruga spiralu.spojnicu koju trazis od DD ja sam nabavio
u rumi univerzal,022428818 e-mail drviz@ptt.yu
inace crveni su rađeni do 87g kao i u dajcu sto su promenuli boju inace su razlike
oko finesa, farovi malo unutrasnjost kabine, nista bitno za kval zetvu
kod mene je licno radi 175ari za 42minuta sa zakacivanjem hedera a prinos 15t
seca je napisao(la):pozdrav svima...imam neku ponudu,djura,za 11000e a moze i trampa da dam maj 132,pa da se prebijemo...Djura ima samo zitnu varijantu...sta mislite?