Đuro Đakovic

Odg: Djuro Djakovic

Ja imam klasa 88 i nemoze da se poredi sa zmajem 142-143 jer ima 5 slamotresa koji su duzi nego na zmaju i 132 cm ulaz mozda je od tog djure manji ulaz za 20 cm posto znam da deutz-fahr sa 6 slamotresa ima ulaz 152 cm.

Odg: Djuro Djakovic

dobar djuro,koliko ja znam ispod 15 milja tesko.....kolega mi je uzeo prije 6 godina sa svin adaptacijama 45000e +pdv(1997godiste).ja sam prije par godina gledao jednog za 10 000,al to je bio krs

pozdrav kolege recite mi dali ste upoznati za koliko ide veliki djura 1620 sa dva adptera u solidnom stanju

pozdrav kolege recite mi dali ste upoznati za koliko ide veliki djura 1620 sa dva adptera u solidnom stanju

prijatelju ja sam trazio i gledao dosta djuro djakovic kombajna i imas od 8500evra do 20000evra. rec je o 1620H
pazario sam u crepaji za 6000evra zitni heder sa kolicima uredjaj za suncokret i kukuruzni adapter sa svim blindama.
kombajn nije radio par godina farba je jako losa meni se isplati sto smo cale i ja mehanicari pa cemo da ga sredimo jer je dosta zapusten.

---------- Poruka napisana u 15:10 ---------- Prethodna poruka je at 15:08 ----------

mocice al kad ga doteram kuci za par dana dovuko sam heder sad jos kombajn i adapter i saljem slike pre pocetka kvarenja

Prvo mu spao heder pa pukla guma.odkud znas?Pisem umesto njega jer nije tu,a upucen sam u sve.

ok hvala na informacijama ajde redite jos nesto u vezi djure 1620 kakav je u radu potrosnja kvarovi itd.... oce burazer da kupi takav pa me interesuje . unapred hvala svima:ppozdrav:

Nazad
Vrh