Đuro Đakovic

Odg: Djuro Djakovic

dd mk770 koliko moze da uradi zita za dan?i koliko brzo ide u kosidbi?jako sam zagrejan za taj kombajn,svidja mi se!pa bi voleo sve vise informacije da dobijem u vezi tog kombajna.hvala vam unapred :ppozdrav:

jel ima negok ko bi znao da mi odgovori na pitanje :ppozdrav:

zorancile je napisao(la):
Robici, da li si našao neki da se prodaje?
jos nisam ni nesto trazio.zanima me koliko urade za dan i koliko brzo idu u kosidbi psenice?

robici je napisao(la):
zorancile je napisao(la):
Robici, da li si našao neki da se prodaje?
jos nisam ni nesto trazio.zanima me koliko urade za dan i koliko brzo idu u kosidbi psenice?
ja imam takav na prodaju . uradi do deset jutara dnevno , zato sto je puno pokretljiviji od zmaja i brzi .

p7020119844x633.jpg

p7020118844x633.jpg

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i6kqFrjzOcE&feature=player_embedded[/youtube]

Slike su stare. Inače odlični kombajni.Dijelovi mu nisu tako strašno skupi u odnosu DF,JD,Laverda i tako dalje.
Mislim da ću najverovatnije ići u potragu za takvim kombajnom. Pa da imam dva onda. Zmaja bi si ostavio za kukuruz, a sa Đurom bi vršio suncokreta,pšenicu i soju. Razlog je to što ja radim sam i puno posla da pripremam kombajna . Nemogu da sam radim adaptaciju. A i jako mi je zmaj sporan u pšenici i išao bi raditi uslužno ( naravno samo onim provjerenima ) Kod nas se u dobrom stanju nadje za 12-15 000 eura.

Neznam ni ja bas. Ali mislim da je crveni kvalitetniji jer je to u principu Fahr 1620. samo što ima đuro đaković naljepnicu.
Čak ima i razlika između ta dva. Onaj zeleni je ĐĐ MK 1620 a ovaj crveni ĐĐ M 1620 :sta:
A koja je to razlika neznam.

Ja mislim da je razlika u tome kao i za crvenog Torpeda RX,TX da su crveni isli za izvoz a zeleni asu ostajali kod nas...... :sta: :ppozdrav:

Pocetkom osamdesetih godina proslog veka kao apsolvent sam isao u Zupanju u fabriku Djuro Djakovic i tada su bili crveni i jos nisu imali licencu za proizvodnju i Svaba je sedeo i kontrolisao.Kada su dobili licencu za proizvodnju promenili su boju u zelenu.

IMT-550 je napisao(la):
Ja mislim da je razlika u tome kao i za crvenog Torpeda RX,TX da su crveni isli za izvoz a zeleni asu ostajali kod nas...... :sta: :ppozdrav:

E da te pitam nesto, koliko godina imaš ?

Crveni Đuro Đaković je stariji od zelenoga. Dakle kada ću počeli farbati ih u zeleno nisu više bili ti crveni.

m1620h ima, a ima i 36,20 kolega ima 5 komada 36,20 i df topliner 4090hts... malo mi je cudno ali ti ĐĐ 3620 se ne stide, df-a ali mislim da za 12 000€ nema da radi ima, ali mu moras totala remont od bitera d svakog lezaja...u mom selu ima kombajner koji je radio u poljoprivrednoj zadruzi, danas je mogo skinit 50kj kada je na tabli od ekonomije... i ako moze kipat nema stajanja..samo gasss..!!! :cao: :cao: :ppozdrav: :ppozdrav:

crveni dzure su samo sklapani u hrvatskoj i to je takozvana nulta serija, znaci komplet je svabo a vec zelenu su nasa posla, na crvenima je (ako nije nesto kemijano( komplet linde hidraulika dok je ne zelenim prva petoletka, itd itd u svakom slucaju crveni je puno kvalitetniji i zbog samog lima i samog motora sto je orginal deutz a ne tam, na njima sam radio 12-13 god u firmi, 1620, 1610, 3610, 3630, 5660to je novi sad i da dalje ne nabrajam a i sad vozim dzuricu crvenog sam je obojan neke godine u zeleno, tvornica mi je blizu pa boja jeftina, he he.... ako koga sta zanima slobodno pucajte.....

zrine892 je napisao(la):
IMT-550 je napisao(la):

E da te pitam nesto, koliko godina imaš ?

Crveni Đuro Đaković je stariji od zelenoga. Dakle kada ću počeli farbati ih u zeleno nisu više bili ti crveni.
Inspektore posto vec pitas punoletan sam od skoro tako da je to u vezi godina , sto mislim da nema ama nikakve veze sa BOJOM DJURE DJAKOVICA , ali ajde posto ja neznam u cemu je stvar u bojama ti bi mogo pravilnije pisati........... :ppozdrav: :haha: :haha: :haha: :cao:

Nazad
Vrh