Čestitke za ponove.

Neka je sa srecom, da dugo sluzi...I Ciru isto tanjiraca, sto vise da istanjira... :ppozdrav::ppozdrav:

Sve cestitke od mene!!!!!!!! Nek je sa srecom i da te sluzi dugo dugo bez ijednog kvara i da se brzo otplati... Pravi izbor videces sam!!!! :bravo: :ppozdrav:

• Like
Reagovanja: ...
Ma samo neka ga oni kuda mene je prvo uverio moj Vladimirec (samo on zna koliko je radio 539 nece nikad ni sluga da mu bude) posle sam se uverio u T-40,a sad polako pocinjem da se uveravam u 820... Samo nek ih one kide ali se sva sela pune sa Rusima... Sta da se radi kad je cena i kvalitet tu napravila dobar kompromis... :ppozdrav:

Ma samo neka ga oni kuda mene je prvo uverio moj Vladimirec (samo on zna koliko je radio 539 nece nikad ni sluga da mu bude) posle sam se uverio u T-40,a sad polako pocinjem da se uveravam u 820... Samo nek ih one kide ali se sva sela pune sa Rusima... Sta da se radi kad je cena i kvalitet tu napravila dobar kompromis... :ppozdrav:
Ih...T-40:osmeh:Dobio sam od njega discus herniu ali zato uspesno razbija kamenje u bubregu ali sta smo se posla naradili...

Cestitke , samo moze li slika te zelene masine, izgleda se vec poduze pricaju sremacke price o ponovi, pa da mi banacani vidimo sta stize kod vas.

Načuo sam nešto u poljoprivrednim krugovima da se šuška da je navodnjavanje sada in pa sam rešio da se počastim ganc-novom motornom pumpom. Ove godine nije bilo potrebno, ali ko zna kakav će režim padavina biti u predstojećoj proizvodnoj sezoni pa sam se odlučio na ovaj korak.
U pitanju je original Villager četvorotaktna benzinska motorna pumpa, provereni kineski kvalitet.:osmeh:

Načuo sam nešto u poljoprivrednim krugovima da se šuška da je navodnjavanje sada in pa sam rešio da se počastim ganc-novom motornom pumpom. Ove godine nije bilo potrebno, ali ko zna kakav će režim padavina biti u predstojećoj proizvodnoj sezoni pa sam se odlučio na ovaj korak.
U pitanju je original Villager četvorotaktna benzinska motorna pumpa, provereni kineski kvalitet.:osmeh:
Druze koliko te izasla ako nije tajna?!Koji kapacitet ima,nije los Vilager za manje parcele odlican a imaju i garanciju koliko sam cuo!

Nek te sluzu. Otplatice Villager sebe. Mi smo kupili motorku, oko 110 evra bila i nikako da pocne da zeza nesto :haha:, a popirilicno je koristimo.

Nazad
Vrh