SasaK
Član
Neka je sa srecom, da dugo sluzi...I Ciru isto tanjiraca, sto vise da istanjira...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ih...T-40Dobio sam od njega discus herniu ali zato uspesno razbija kamenje u bubregu ali sta smo se posla naradili...Ma samo neka ga oni kuda mene je prvo uverio moj Vladimirec (samo on zna koliko je radio 539 nece nikad ni sluga da mu bude) posle sam se uverio u T-40,a sad polako pocinjem da se uveravam u 820... Samo nek ih one kide ali se sva sela pune sa Rusima... Sta da se radi kad je cena i kvalitet tu napravila dobar kompromis...
Hvala, nije tajna svako moze da proveri u AP 27.490 sa PDV-omČestitam za ponove, ako nije tajna koliko dodje sada ovaj 1025?
jel masina zelena........
Druze koliko te izasla ako nije tajna?!Koji kapacitet ima,nije los Vilager za manje parcele odlican a imaju i garanciju koliko sam cuo!Načuo sam nešto u poljoprivrednim krugovima da se šuška da je navodnjavanje sada in pa sam rešio da se počastim ganc-novom motornom pumpom. Ove godine nije bilo potrebno, ali ko zna kakav će režim padavina biti u predstojećoj proizvodnoj sezoni pa sam se odlučio na ovaj korak.
U pitanju je original Villager četvorotaktna benzinska motorna pumpa, provereni kineski kvalitet.