savopunck
Banned
Ne razumem pitanje ako se na mene odnosi????
more ko je pravi kolko para si je platio kolko teska kolki tanjiri kolki razmak izmedju tanjira ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne razumem pitanje ako se na mene odnosi????
Pravi je Ferocoop (Temerin)... Razmak izmedju tanjira 200mm,tanjiri su 560mm a kako proizvodjac kaze teska je oko 1450-1500kg.. E sad to cu lako da proverim kad stigne... Sa laksim ramom je ja mislim 3100 evra a sa tezim je 3200e... Plus PDV...
Ako je uzeo bez pakera i to je normalno. Ako si hteo da mu cestitas na ponovu mogo si to lepse uraditi, ovako ko da trazis dlaku u jajetu.. Cestitam Cironormalno sa pakerima zar ne
Ako je uzeo bez pakera i to je normalno. Ako si hteo da mu cestitas na ponovu mogo si to lepse uraditi, ovako ko da trazis dlaku u jajetu.. Cestitam Ciro
Ciro jer cena 3200 + PDV ili 3200 sa PDV-om?Pravi je Ferocoop (Temerin)... Razmak izmedju tanjira 200mm,tanjiri su 560mm a kako proizvodjac kaze teska je oko 1450-1500kg.. E sad to cu lako da proverim kad stigne... Sa laksim ramom je ja mislim 3100 evra a sa tezim je 3200e... Plus PDV...
normalno sa pakerima zar ne
Ciro jer cena 3200 + PDV ili 3200 sa PDV-om?
Farmer Bob neka te dugo sluzi i bez kvarova.Sa srecom.
I ovde da ti cestitam!
Bobe nek te dugo sluzi, svaka cast na izboru, sad cemo se druziti u temi Mtz
Ta,moj je svega 3 - 4 dana bio najmladji u selo.Eno dosla jos 2 takva u N.Becej.Cestitke i od mene ... danas sam na putu izemdju Rumenke i B.Petrovaca sreo novog rujkana sa proba tablama, tako da se mozda jos neko od forumasa ponovio