putin
Član
aca74 isao sam i ja tim putem dosta puta,obisao sam sav teren Eredvika,Ljube pa preko Divosa pa ka Novom Sadu,Cortanovce,Brdo je daleko od toga da nije al je daleko od nekog ekstremnog sporta. Pogotovo sa velikim masinama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam jednom skakao sa Zmaja 135, cale vozio ja bio pored i okrenuo se na vrhu njive i kako da krene nizbrdo dobije ubrzanje, kocnice jedva hvataju a nece u brzinu da upadne.. ja kad sam video da zalece skocim a on ga smota u komsijinu detelinu i tako ga je zaustavio inace mu kocnice nisu mogle pomoci na tom usponu.. Posle toga se nije usudjivao da ga okrene na dole pa da salta vec saltanje cim se iskosi na vrhu i onda polako nizbrdo..Zmaj 142 u nekadasnjoj zadruznoj njivi koju sam radio u arendu kada zakoci preturi ga na heder,posle se vrse sami uzbrdo a spusta u rikverc.Usluzno sam vrsio psenicu u njivi gde kombajn nije moga da se popne osim ako se ne vrse iz coska u cosak.
Onda znamo kakvo je brdoKod mene uz brdo 539 uzvuce 3 brzom jednoosovinku sa 4t psenice
Koči i zmajevka dobro, samo moraju drugi kocioni cilindri na njoj, onda i traktor zaustavlja, ukoliko je sve ostalo ispravno.Znaš I sam da mi u inđijskoj opštini imamo po koji breg... Kamionku nema gde nisam spustio i popeo se bez ikakve trzavice, da, gura traktor zaboga, al zato što kočiiii, nema te zmajevke koja može tako da ukoči...
Evo i moj doprinos raspravi, malo duzi klip , ali pustite negde od 3:30 pa do kraja videcete sta je brdoOnda znamo kakvo je brdo![]()

Jesi li mogao prednju hidrauliku na njemu ?Cena je skoro 43 ,al sve što ima od opreme dodatne je uzeto,da smo nedelju dana ranije bio bi 41,5 al uvatilo poskupljenje.