Jesi li mogao prednju hidrauliku na njemu ?Cena je skoro 43 ,al sve što ima od opreme dodatne je uzeto,da smo nedelju dana ranije bio bi 41,5 al uvatilo poskupljenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi li mogao prednju hidrauliku na njemu ?Cena je skoro 43 ,al sve što ima od opreme dodatne je uzeto,da smo nedelju dana ranije bio bi 41,5 al uvatilo poskupljenje.
Čestitke na kupovini. Jel to cijena sa PDV-om?
Ja sam u novembru prosle godine platio 38640eBogami ovo.je sad ozbiljna cena, bio je 39000, 2019 godine kada sam bio da ga gledam.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Klima, euro poluge, dodatan rezervoar za gorivo, vazdusno gramer sediste.Sta racunaju pod dodatnu opremu? 2013 godine sam ja moj platio 35000E. Nek te dugo sluzi.
Pa pravljen je od skupljeg gvoždja i gasa.Au pa sta je tu skocilo od kada je Milovan uzeo pa sada do ovog Stevinog? Bez malo 5000 e jbt
Честитамо права машина и избор ,нек је са срећом
Bar da su napunili te rezervare
Puni su, vazduha .Bar da su napunili te rezervare
Pa Maticu jesi ocekivao da su ovi nesto bolji ili posteniji od ostalih, kod svih lov u mutnim pa ko koga zajebe.Eto a mnogi negoduju što je konkurencija bezobrazno podigla cene.Svi su oni isti.