diesel d-60
Član
Ja sam to sarkasticno rekao… sve to stoji.. ali i auto koji ide 200 valda je napravljen da moze da stane… hehe. To je isto kao i ona za oruzije da ne ubija oruzije nego ljudi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovde kod mene je slicna situacija kao i kod svaba, do skoro svih njiva imam asfalt i ne vise od 500m makadama. Putevi su u ok stanju i cesto vidim da ovi sa novijim traktorima idu 50kmh sa tezim prikljuccima. I dooosta me je*e to sto mi masine idu 20kmh, jer imam dosta dobrih puteva i bez puno krivina (seoske ne racunam oni su izgibija i za 10kmh).Svaba ima i puteve za to. Retko gde kod nas moze da se vozi traktor 50km/h, ko potera sa nekim tezim prikljuckom u nekom momentu bi lako mogao da se katapultira u susedno mesto…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad sam kupio Zmajevku iz Dobrince da bi je gazda utovario na kamion da je dotera do mene, zakacio je prikolicu iza kamiona i vozio do Rume gde se vasar odrzava na jednoj rampi gde smo je gurali u kamion.Zmajevke jednostavno ne smeju da se kreću brže od 25 km/h kada su pune, uvršene jer bar ove moje dosta ljuljaju i cimaju rude pa ako si preterao sa brzinom lako može da bude svašta.Dok sam ih vukao sa 577 nisam ni mogao brže da idem sa punima niti sam mogao da ih posmatram tokom transporta već polako spram uslova i obavezno provera svih žmigavaca i kočnica pre izlaska na asfalt.Sa ovim traktorom obe ih lepo vidim iz kabine i pratim kako se ponašaju pri određenoj brzini, nije za za.ebanciju uopšte.
Uff, to mi nije palo na pamet! Ko ce gledat da li je jos na zemlji kad tako brzo ide!Peet, nije ljuljala zato sto je lebdela u vazduhu.
Па баћа ако имаш камионку, киперицу она тежи често око 7т празна можда и више, то ти дође као да вучеш без мало змајевку са 60% терета у њој....није се за зајебавати вући је пуном брзином..зато се и дешавају оваква срања ових са западом, што мисле добар трактор, добре приколице коче, добри путеви...јуримо као муве без главе са теретима...Peet prazna prikolica je skroz druga priča.Pisao sam i o tome.
Ni dobar asfalt ne pomaze,tj ne razumem nista sta prica ali mislim da ne gresim puno xd....