DraleTD
Član
Са путничким аутом ја се не би играо кукавице против камиона јебе се њему ако те изгази.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaš I sam da mi u inđijskoj opštini imamo po koji breg... Kamionku nema gde nisam spustio i popeo se bez ikakve trzavice, da, gura traktor zaboga, al zato što kočiiii, nema te zmajevke koja može tako da ukoči...Па баћа ако имаш камионку, киперицу она тежи често око 7т празна можда и више, то ти дође као да вучеш без мало змајевку са 60% терета у њој....није се за зајебавати вући је пуном брзином..зато се и дешавају оваква срања ових са западом, што мисле добар трактор, добре приколице коче, добри путеви...јуримо као муве без главе са теретима...
Sto kukavice koristis tvoju traku, a kad uhvatis bankinu ili one barice u kraj puta i sjebe se, on ode jebe se njemu!Са путничким аутом ја се не би играо кукавице против камиона јебе се њему ако те изгази.
Eeee Aco po tvijim pisanjima velik si ti švalerMožda je i to bolje Drale nego da te muž izvlači iz njegovog kreveta, to se retko preživi.
Baca dodji kod nas da vidis sta su bregovi...ukakis se kad treba da spustis prikolice sa njih....a da ne pricam divoski atar i brezine, gde se gine sam tako, ako nesto rikne na traktoru....Znaš I sam da mi u inđijskoj opštini imamo po koji breg... Kamionku nema gde nisam spustio i popeo se bez ikakve trzavice, da, gura traktor zaboga, al zato što kočiiii, nema te zmajevke koja može tako da ukoči...
Атра као атар је раван, немамо ми ту неких брегова, сем једне опасне долчине..али ту не иду велике приколице, већ шпедитери, јер трактро од 125кс нема шансе да ишчупа змајевку пуну рецимо пшенице..јадан се копрца и то по сувом, када падне киша...заборави да ишта звучеш..оставиш ту пред то брдо и чекаш да се просуши па онда извлачиш...проблем је брег и главни пут који води ка Дивошу и даље ка Ердевику...е ту је брег опасан...непрегледне кривине...доста људи је ту настрадало, једнсотавно мисле, асфалт је може трактор то да задржи...а поред каналчина....и крај...Дивош је још гори, они имају све и свашта...па и њиве на Фрушкој гори, е ту када спушташ приколицу са чувеног Растика (брег изнад дивоша), ту се спшатју мале приколице, и једна по једна никако у спрези....иначе нема те...наравно ако имаш кочнице то је друга прича, али и тада је опасност поприлична, знаш и сам да се свашта може десити баш када се најмање надаш...Bio.. Prošao tuda.. Imam odprilike predstavu kako ti izgleda atar .. Zato sam tako i napisao.. Ok sama inđija nije ništa specijalno, al sela, hm, imamo mi svega tu...
Kad procitam da se ljudi boje popeti na nadvoznjakJoj šta vi sve nazivate brdom...
Zmaj 142 u nekadasnjoj zadruznoj njivi koju sam radio u arendu kada zakoci preturi ga na heder,posle se vrse sami uzbrdo a spusta u rikverc.Usluzno sam vrsio psenicu u njivi gde kombajn nije moga da se popne osim ako se ne vrse iz coska u cosak.Za mene je brdo ono gde kombajnom silazim u rikverc.