Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo nastavi u tom pravcu. 
Ali šta ću kad volim da ih gledam dok pasu i šetaju.Odmaraju me.Pozdrav svima,Rado.

.........nishta od slika...nece da mi uploduje?!?
ali Karalic kaze da monolitna ishrana nije kvalitetna, i da se curke na takvoj ishrani nece toviti, sad neznam ko je upravu od vas dvoje.ja mislim da bi mogle da se tove na monolitnoj ishrani, pa isto kao i Agika sto njenim daje samo ovas od zrnaste hrane, pa isto tako i kokoskama se daje samo kukuruz, pa ipak nose, a budu i teske.Znaci moze i monolitna, ako drugo nema, isto kao Kad nema kise, dobar je i grad
.Nego da vas pitam nesto, jel mogu u prekrupu od kukuruza da stavim pilicim kad ih budem cistio malo soli, da bi bolje jeli, ja im stavim uvek po malo, ali neznam kolko ustvari treba, da bi to bilo slano kao koncentrat, da jedu dosta.
i jos nesto, posto mi preteko jedan dzak od 10kg jediice, jel mogu kasnije da ga razblazim sa prekrupom, pa da od njega napravim dvojku, ili trojku, da se nebaca
PoZzzZ