Ljudi dobro vam jutro!
Ja se vrnula sa odmora, vidim da se malo ,,ohladila,, i tema i vinovnici....ali he,he ....zanimljivo je bilo citati.
Nego evo sta ja htedoh reci.
Vozajuci se dragom mi Vojvodinom i trazeci biljcice raznorazne, u Temerinu naletoh na coveka koji drzi curke iz hobija...tj da mu se nadje koji komad na trpezi.
Ja sam i dalje u debelom bedaku! Ono su curke molim lepo ...a ne ovo sto mi stavljamo na forum....bez uvrede molim....i nase su ok ali .....ali.....ja u zivoltu lepsu i vecu zivinu ne videh! Njegova curka je kao moj najveci curak a oni.....oh san snova....lele! A priblizno su isto ,,godiste,,!
Moji su bre ko tinejdzeri pored njih!
Hrahi ih iskljucivo granulama, jesu na suvom ali beton je podloga i okolo mesta gde borave nema zidova.Mesta za kretanje imaju ...kolko do valova i nazad.
Toliko sam bila sokirana ...da sam zaboravila sta rece odakle ih je nabavio....mislim iz Beceja.
Sledece godine definitivno uzimam tamo....pa makar morala i licno da idem po njih!
Mozemo mi nasim zivuljkama da pruzimo najbolju negu, uslove,hrahu i da im pevamo ako treba....ali dobru rasu ...vrstu...soj ili kako li vec ide....ne moze da nadomesti NISTA!
Ja sam i dalje u bedaku....smrc!