Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Brine me to...Oko ociju ne, imam svake godine po 1-2 curke koje imaku vodenu kesicu na donjem delu grudi, nikakve antibiotike nisam davao, one normalno funkcionisu, kad zakoljem odstranim malo nozem tu gde je bila cista i to je to. Ali za oci...ne bih znao!
Prvo da vam kazem da mi se svidja ovaj forum i da ovde moze dosta toga da se nauci. Muz i ja prvi put gajimo curke,ali dobro nam ide. Uzeli smo ih 27.maja i imali su tri nedelje-znaci sada su stari negde oko cetiri meseca. Imamo 4 curke i jednog curana. Do sada su pojeli 20kg jedinice,40kg dvojke, 100kg trojke ,50kg kukuruza i danas smo uzeli jedan dzak cetvorke i jedan dzak od 50kg kukuruza. Planiramo da ih hranimo negde do sredine oktobra,da li je to uredu??? Curan je bas veliki a curke solidne,manje od njega ali lepo napreduju. Da li smo pogresili sto im dajemo i kukuruz,hoce li biti MASNE??? E da trojku smo duze davali zato sto su jeli i kukuruz.
@Duško
Da vam iskreno kažem, kad sam jednog lijepog dana otkrio ovaj forum, pa me sunce obasjalo, bio sam razočaran kako je mnogo toga utrpano u jednu temu, te mi je, kao onome ko se tek učlanio, bilo jako teško čitati svaki post od početka kako ne bih nešto propustio. Morate priznati da ste svi vi bili jako aktivni, te ste do tada napisali više od 60 stranica! Tad mi je odmah naumpalo kako to da se ova tema u kojoj sada pišemo, nije razvrstala na nekoliko njih pa da je lakše pronaći ono što čovjeka interesuje.
Probaću naći to što ste pisali...
Eh evo ja sinoć nađoh prvo jaje, pa pošto su još 12.9. napunile pet mjeseci sutra idu na klanje (ženke naravno) jer pročitah na forumu da kad počnu nositi jaja samo gube na težini.