UrkeSTP
Član
Pozdrav nov sam u ovoj oblasti, pa reko da pitam koji je najbolji sistem hranjenja curica? da li trebaju da imaju stalno hranu? da ne bacam bezveze... ili ujutro i uvece?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav nov sam u ovoj oblasti, pa reko da pitam koji je najbolji sistem hranjenja curica? da li trebaju da imaju stalno hranu? da ne bacam bezveze... ili ujutro i uvece?
@Dule
Imam jednog curana, koji danima nesto kao da kaslje i trese glavom, dal' znas o cemu se radi???
Za mene je pravi odmor dok ih posmatram u njihovoj šetnji.Dugo je do finiša i ne forsiram kilažu
Lepi su druze, svaka cast. Moram i ja moje slikati i okaciti slike.
Samo redna reč: "Lepi"
Zdravo svima!
Imam 2 problema sa ćurkama. Starost im je 10-12 sedmica...
1. Kod jedne ćurke sam primijetio kod kupovine kao da je malo zalomljen kraj kljuna. Zadnjih 20-ak dana joj suze oči, a prije par dana se pojavio otok ispod oči sa obje strane. Da li je neko imao slično iskustvo i šta raditi?
2. Jedan ćuran je jutros polomio nogu malo iznad kandži. Veterinar kaže da se odmah kolje zbog infekcije, a ja pitam vas da li je to jedino rešenje?
Pozdrav svima i hvala unaprijed...
Ljudi, steta danas kod mene!!!! Nasao sam mrtvog curana puna usta krvi, i oko njega na zemlji krv, kao da je iskasljavao istu, nikakvih drugih tragova nema...Dule????
Problem je što ja vetrinara pitam za otok ispod oči i to što suze oči, a on kaže da isperem fiziološkim rastvorom?!!!??I na prvo i drugo pitanje postupi po savetu veterinara.