Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam 19.4. nabavio 13 komada ćurana. Mislim naručio sam samo muškarce, a da li će svi biti to samo Bog zna. Za sada bih rekao da jesu svi muški jer im se javljaju bobice. Dobio sam ih kao četvoronedeljne, mada sumnjam u to jer su bili poprilično sitni. Evo još dva dana i biće 4 pune nedelje kako su kod mene. Hranim ih drugim koncentratom i razlika je vidna za ovih mesec dana. Bilo je 3 - 4 komada koji su vidno sitniji od ostalih ali mi se čini da kako rastu ta se razlika smanjuje. Videću kako će biti nadalje.
Mislim da ćurići u Kruševac dolaze iz Kragujevca i Kraljeva. S obzirom da su bili dosta sitni mislim da su bili tronedeljni. Ali nisam siguran jer i dna danas - posle mesec dana isporučuju se četvoronedeljni po istoj ceni, dok je u drugim radnjama 600-650 dinara. U pitanju je BUT BIG 6. No, ne žalim iako su bili tronedeljni jer mislim da će biti svi muški (nisam još siguran) i što je najvažnije da su živahni od prvog dana i da su za ovaj vremenski period toliko narasli kao ono pile u reklami. Svakog dana ih gledam i uočavam razliku. Pu,pu, da ih ne ureknem.Po nekim datumima moguce je da su bili cetvoronedeljni, jer prva tura je kao jednodnevnih ubacena 20.03.2012godine.Mislim da na podrucju tvog mesta curici stizu svi iz jedne farme, bez obzira u kojoj ih apoteci nabavljao.A ima i varijanta da su bili stari tri nedelje jer su drugi ubaceni 28.03.2012godine.Da si se oglasio sa tezinom prilikom nabavke sve bi situacije bile jasnije.O da si napisao koje su sorte pogodak bi bio pun.Cena od 550 dinara po komadu mi sve mirise na tronedeljne.
Ali to je sada sve proslo.Bice tu dosta mesa.Pozdravljam te
@jovanips
@Uca
Kako se koriste te kapi (prasak)? Predpostavljam da se daje jednokratno u vodu na svakih odredjen broj dana.