Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@valjevac
Ako je u interesu clanova slobodno izbaci, tako je preporucio vlasnik foruma, ali ne preterano. Ne moze bukvalno reklama.
Sutra mi stizu jednodnevni curici za mene i tri pileta da ih nauce da piju i jedu.
dal kad imam puru kao kvocku,kad se mali izlegu da ih ostavim sa njom ili da ih odvojim?
da nju odvojim od ostalih zadnjih dan-dva?
Zna li neko gde bi mogao nabaviti ćurke u rasi. Da nisu hibridi. Da su teže od ovih domaćih divljakuša što lete. Kako svane odoše po njivama a neznaju da se vrate. Ima li neka teška rasa za gajenje na dvorištu?
Možda je ovo rešenje ali ne tvrdim. "Converter - poludivlja"' piše na fiskalnom računu-uvoz- ja ne verujem ni ovima našima a kamo li ...Imao prošle godine za svoje potrebe - nešto lakši od klasičnog "convertera" belog ali meso beše sočnije ili sam tih dana imao veći apetit.Zna li neko gde bi mogao nabaviti ćurke u rasi. Da nisu hibridi. Da su teže od ovih domaćih divljakuša što lete. Kako svane odoše po njivama a neznaju da se vrate. Ima li neka teška rasa za gajenje na dvorištu?
Druga pozaZna li neko gde bi mogao nabaviti ćurke u rasi. Da nisu hibridi. Da su teže od ovih domaćih divljakuša što lete. Kako svane odoše po njivama a neznaju da se vrate. Ima li neka teška rasa za gajenje na dvorištu?
Čuo sam za tu priču ali sam se do sada uverio da je ta kombinacija nepotrebna.Jednodnevnom ćuretu je bitna pored ostalog svetlost jer slabije vide i treba im 15 wati po metru kvadratnom prve sedmice.Stara priča je da im je najbitniji prijem temperatura od 36-40stepeni, svetlost kako sam napisao, topao napoj sa šećerom zbog energije, sutradan i sledećih četiri dana vitamina i antibiotika preventivno .,adekvatan prostor što se tiče površine, hrana posle 2-3 sata od prijema.Iduće nedelje ću častiti forum sa jednom lepom fotografijom na tu temu, ako svi održe date reči.
Do sada sam uzgajao 4 ture ćuraka i sve su bile OK ali nisam znao da se u vodu stavlja šećer. Eto jedne korisne stvari koje čovek može imati od ovog foruma. Interesuje me koliko šećera se stavlja na 1 litar vode?????
Pocela navala na curice. Za 26.04 tronedeljni u ink. stanici popunjen broj i ne moze vise ni jedno da se upise, tek za 10.05. Jednodnevnih ima i mogu da se pisu.