E moj druze,to je opsti problem,pred kojim smo nemocni.Ja u svojim koncentratima preferiram sojinu sacmu,koja je dobar izvor proteina,zdrva je,nema mirisa,za razliku od ribe.Al s druge strane,ko nam garantuje da ta soja nije GMO.Nista gore nego kad pocnes da sumljas u sve i svakog.A u stvari si nemocan.
Sto se tice ribe,uvozimo naj losiju i naj jeftiniju skusu i oslic za ljudsku ishranu,a zamisli kakvo bi tek djubre dolazilo za koncentrat.
Drugar mi se bavio prasicima,sam pravio koncentrat i kupio ribu svojevremeno.U roku od 90min. pocrkalo mu 50 prasica.Samo se izvrcu.Kad je odneo na analizu,kazu neispravna riba.
Od tada nece ni da cuje za nju.
Ja licno imam averziju ka tom mirisu ili ti mradu.Koristim samo metionin,a dobija se iz biljaka.Barem se nadam.Soja ga ima malo,te se mora dodavati.Sve u svemu razumemo se,al smo NEMOCNI.Mozemo kupiti samo ono sto nam serviraju.Neka nam je BOG u pomoci.
Jedno me samo tesi.Moje dete i ukucani nece sigurno pojesti ni curku,ni pile iz nekog megamarketa,pogotovo na akciji.
Od nove godine je uvezeno 1200 tona necije "crkotine" po prosecnoj ceni od 91 dinar.Ocisceno.
Pa cime ga je ranio i sta je to.Al pruza izuzetnu zaradu nekima.Eto nje na akciji po 200dinara,pa ti racunaj.
Ja to jesti necu.E sad sta jedem,dal je soja GMO ili ne,pitanje je sad.
Odosmo mozda malo u
,ali mislim da moze biti od koristi.
i pazite sta jedete,cime hranite.Cena je tu manje bitna.Ono na akciji je sigurno naj jeftinije