Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@VALJEVAC
Secam se da smo u pocetku davali im prva tri dana i caj od kamilice, normalno ohladjen.
@VALJEVAC
Jeste druze, mora prvih 7 dana da se vodi intenzivna nega. Prvih godina drzali smo ih u dnevnoj sobi ( prvih 7 dana). Sada smo malo oguglali pa ih odma uz dobru temperaturu smestamo u boks. Secam se da smo u pocetku davali im prva tri dana i caj od kamilice, normalno ohladjen.
Druze ovo je tvoj citat. A ono sam ja pisao kako smo MI nekada radili, pazili curice i davali im prvih dana caj od kamilice. Greskom sam napisao valjevac velikim slovima i izvinjavam se. Ne znam zasto mislis da je ono tvoj citat, @VALJEVAC znaci da je tekst ispod upucen tebi.SAd došao od drugara koji u objketu ima ćuriće stare 5 dana, pa mu malo bio pri ruci, mora to bar sedam dana da se dežura.
i evo najboljeg koncentarta.... GEBI ZA POBEDNIKA...
i evo najboljeg koncentarta.... GEBI ZA POBEDNIKA...
Robins napisao sam ispod fotografije da sam omanuo a opciju za uklanjanje poruke nisam pronašao.E zato ću da kaznim moderatora sa novom fotografijomPa bre Valjevac jesu li ovo pilići ili ćurići .
Izgleda da nisi najbolje izabrao sliku. Sad ćeš morati za kaznu da napišeš recepte za te pršute.