Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@VALJEVAC
Secam se da smo u pocetku davali im prva tri dana i caj od kamilice, normalno ohladjen.![]()
@VALJEVAC
Jeste druze, mora prvih 7 dana da se vodi intenzivna nega. Prvih godina drzali smo ih u dnevnoj sobi ( prvih 7 dana). Sada smo malo oguglali pa ih odma uz dobru temperaturu smestamo u boks. Secam se da smo u pocetku davali im prva tri dana i caj od kamilice, normalno ohladjen.![]()
Druze ovo je tvoj citat. A ono sam ja pisao kako smo MI nekada radili, pazili curice i davali im prvih dana caj od kamilice. Greskom sam napisao valjevac velikim slovima i izvinjavam se. Ne znam zasto mislis da je ono tvoj citat, @VALJEVAC znaci da je tekst ispod upucen tebi.SAd došao od drugara koji u objketu ima ćuriće stare 5 dana, pa mu malo bio pri ruci, mora to bar sedam dana da se dežura.![]()
i evo najboljeg koncentarta.... GEBI ZA POBEDNIKA...
i evo najboljeg koncentarta.... GEBI ZA POBEDNIKA...
Robins napisao sam ispod fotografije da sam omanuo a opciju za uklanjanje poruke nisam pronašao.E zato ću da kaznim moderatora sa novom fotografijomPa bre Valjevac jesu li ovo pilići ili ćurići.
Izgleda da nisi najbolje izabrao sliku. Sad ćeš morati za kaznu da napišeš recepte za te pršute.