Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako se krecu cene curica?
Da.... primetio sam razliku ali mislim da je doslo do genetske mutacije koja se javlja vremenom. Trebali bi malo geneticari da porade na tome ili vlasnici maticnih jata.^^^^ Imas recepture na ovoj temi.
Imam pitanje za iskusnije curkare. Da li ste skoro videli one prave, stare curke, okrugle, sto su nize, zdepastije, kracih vratova? A ne ove nojeve ili rode, sto se sada uglavnom prodaju. I da li ste uopste primetili kako su one polako nestale sa trzista? Ili uopste niste ni primetili razliku? Kod mene u kraju godinama vise ne moze da se nadje ta sorta. A sa ovim "nojevima" samo imam probleme, jer su zivahniji, lete, skacu, lome, ruse... A i manje napreduju.
Nasao sam na ovoj temi da je jedna koleginica pre par godina postavila isto pitanje. Ali nije bilo konkretnog odgovora. Deluje mi da niko i ne primecuje razliku u sortama. Curka je curka, takoreci.
Pozdrav!
Pre par nedelja su mi u Bgd nudili ćurke od 7 nedelja, navodno iz Mionice. Ne znam odakle inače uzimašIma li neko informaciju gde sada mogu da se kupe ćurići stari 4-5-6 nedelja.Hvala
Velika je razlika u proteinima izmedju ta dva koncentrata.Cureci je dosta jaci i samim tim se mora odraziti na tov.Jel velika razlika između ćurića koji jedu pileći i koji jedu ćureći starter?