mladen1982
Novajlija
Ништа без салате.Данас им је два месеца
Valjevac gde si nabavio curke? Meni treba a Sloba Ilic rasprodao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ништа без салате.Данас им је два месеца
25 kg uređen, prodaj se po 600 dinara kg istranžiran ili po 550 din u komadu.Ovaj je ostao malo duže vremenski jer je bio ljubimacDobar komad! Koliko je kg ociscen i koliko dugo je trajao tov?
Mleveni kukuruz,jecam/psenica i kuvana kopriva. Sve to promesano. Nista vise za curke. Probajte.Jeste li razmišljali koliko se ti antibiotika nataloži u mesu dok se dođe do smese 4?
Da li bi tov uspeo kada bi se samo koristila ta smesa 4?
Ja sam za tovne piliće koristio neki koncentrat bez kokcidiostatika ili ih nedelju dve hranim s koncentratom za nosilje a posle bez koncentrata plus trava, ispust. E, sad, ćurke su osetljivije...
drugarski pozdrav
Koprivu im dajem čim ih uzmem a to je sa četiri nedelje.Prvo seckam makazama list koprive u koncetrat a posle nekoliko dana samo ih načupam svežem i podignem u visini glave.Samo ostane čvrstga stabljika.Uvek imam problem da pronađem dovoljno kopriva.A kad krenu s koprivama više ne razmišljam ni o kakvoj zaštiti.I jako bitno ne dozvoljavam da pokisnu.Posle 4-tog meseca ništa koncetrat, samo zdrava hrana- prekrupa: kukuruz, pšenica,ječam (sve zajedno i samleveno na prekrupač, da bude malo krupnije), svakodnevno na ispusti i tu pronađu sve što im nesotaje a salate svih vrsta od krastavaca, jabuka, tikvica.Bitno je da im se to iseče da mogu da gutaju.Bolje kilogram manje a meso zdravije