Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treba mi pomoc, kada da krenem sa dodavanjem kukuruza curanima da jedu? Imam 5 curana i 1 curku stari skoro 3 meseca, odlicni su za sad. Prosecni ali taman. Nego ne znam kada da krenem da im dajem kukuruz? Davao sam im bio malo, pobise se. Cini mi se pojeli bi mi ruku iz koje im bacam kukuruz. U zrnu ceo gutaju.
@valjevac, davao sam mojim curkama pre par dana koprivu svezu, ali nisu hteli da je jedu...
Pozdrav. Imam domaću ćurku koja ne može uopšte na noge već nekoliko dana. Šepala je dva dana da bi potpuno prestala da hoda. Odvojio sam je i davao enrocin tri dana pa vitaminske kapi tri dana i koncentrat. Ona ima živahan pogled, jede, pije, samo ne može na noge. Da li neko zna o čemu se radi?
Imas celu temu o tome http://poljoinfo.com/showthread.php...injarskim-objektima-i-oko-njih&highlight=muvaDali imako problema sa muvama i kako resiti,kod mene je uzas,ako ima neka specija da mogu prskati dok su curke unutra
A koje voće i povrće dajete i koliko puta dnevno? Negde sam pročitao da se pored koncentrata daje voće neznam koje (imam kajsiju i šljivu), bundeva,lubenica kupus,salata hleb. A pred klanje Zob. Šta je od toga istina?Da. Dok malo odrastu jedu otprilike kao i svinje.
Kod mene pojedu gomilu voća i povrća, meso bude vrhunsko.
A koje voće i povrće dajete i koliko puta dnevno? Negde sam pročitao da se pored koncentrata daje voće neznam koje (imam kajsiju i šljivu), bundeva,lubenica kupus,salata hleb. A pred klanje Zob. Šta je od toga istina?
Bude u ponudi i curica od 7 nedelja skuplji su naravno ali s obzirom da vam je prvi put sigurnije je da su veciJa ću, ako Bog da, za mesec dana da kupim 3 ćureta,tronedeljna ili četvoronedeljna, kakvi budu bili u ponudi. Iščitavam ovu temu u detalje jer nemam nikakvog iskustva, pa me je poprilično strah da li ću biti uspešan sa njima.