Plug - osnovna tema

Ja sam kupio nov unlu vario 4 brazde obrtac ali jos nije isproban, ali koga god sam zvao pre kupovine bili su zadovoljni sa plugom.
 
Ja sam se zagrijao za ravnjak 3 brazde vario, imaju kod mene dva dobavljača unlu plugova, neki su mišljenja da je bolji unlu od alplera.
 
Pitanje u vezi vario plugova. Kada se vario plug našteluje recimo na minimalnom zahvatu, dali je potrebno dodatno štelovanje pri promjeni zahvata od min do max.
 
Ne. Ima ručno štelanje koje se jedanput naštela po traktoru i dalje se samo širi ili sužava koliko kome paše hidraulično....
 
Juče sam tražio od dobavljača Unlu da mi izvidi za ravnjaka 3 brazde vario dali ga može nabaviti, ako nemože anda glavobolja se produžava.
 
Чек', стварно постоји "Унлу" равњак са "варио" системом (да из кабине у ходу шириш и сужаваш захват)?
 
Sad me ponovo stavljate na muku, dali obrtač ili ravnjak. Nemam ništa protiv obrtača samo se bojim da mi neće dodijati stalno naprijed nazad pa u brazdu.
 
Obrtač 2 brazde je skuplji za oko 1500 e od ravnjaka vario 3 brazde. To je oko 5500 e. Minus 30 % subvencije, malo mi to djeluje nerentabilno za 3.5 ha. zemlje.
 
Ja imam rusa 82.1 i kupio sam sebi obrtac plug,jeste malo vise saltanja posto nema reverser ali naviknes se brzo,to ti je isto a sto vozis kola sa manualnim menjacem,uzmi sa dsg menjacem

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
 
Nazad
Vrh