AcA OPEL
Član
Gde bi mogo da narucim delove za Zetor da mi posalju na kucnu adresu? Konkretno me zanima razdelnik za glavne kocione cilindre sto odgovara i za Ursus 355-360. I ako neko zna za koji Zetor je predvidjen taj razdelnik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na kom Zetoru je električni obrtomer,dali neko zna? Dali se taj kopča na W+ na alternator,ili radi na neki drugi princip? Dali postoji još neki deo između alternatora i sata?
Ja sam čuo da ima i električnih obrtomera
http://www.zetorursusdelovi.co.rsGde bi mogo da narucim delove za Zetor da mi posalju na kucnu adresu? Konkretno me zanima razdelnik za glavne kocione cilindre sto odgovara i za Ursus 355-360. I ako neko zna za koji Zetor je predvidjen taj razdelnik?
A šta gleda taj davač?
Treba mi okrugli,da stavim na Torpede,umesto traktormetra,da pokazuje obrtaje motora i radne sate,jer mi je pun ku...fer menjanja sajli,a i menjanja kaiševa,tj vađenja sajle zbog kaiševa
Dali ima neko na zetoru pokazivač brzine kretanja, ne obrtomer nego baš brzinomer? Konkretno mi treba za Zetor 7245.