sova
Član
A tamo se ubise od ljubaznosti, **greška im materina, ponasaju se kao da si dosao da ih pljackas, a ne da im ostavis pare.I ja sa kupio u Bijeljini u jugometalu ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A tamo se ubise od ljubaznosti, **greška im materina, ponasaju se kao da si dosao da ih pljackas, a ne da im ostavis pare.I ja sa kupio u Bijeljini u jugometalu ...
ima li kakvih jeftinjaka onda ,ja bih kupioI kod nas se nešto naročito ne cene takve kosačice.
Moj otac je kupio 88 godine , ja sam prosle godine prediktao i prpmenio lezajeve u reduktoru .I kod nas se nešto naročito ne cene takve kosačice.
Pa te prskalice neoriginalne, su radjene u Srbiji i izgledaju tako da asociraju na Agromehaniku, ustvari je samo pumpa Slovenacka. Ali trebalo bi svakome biti jasno da kad stoje 2 slicne prskalice zajedno i imaju razliku u cijeni 300_400 km da normalno nisu iste, tako da ta prica ne stoji a pogotovu nema veze sa Bijeljinom kao prodajnim mjestom. Kratko receno plati pa se klati. Odoh u off....@bane 93 moguce da ta kosa nije original postro se desavalo da ljudi kupe prskalice ili neke prikljhuckae a da nisu originalk u Bijeljini! Ja sam kupio kod Stevica gdjhe je provjereno i ne kazem to zato sto je moja kosacica ali po meni je medju boljim kosacicama! JA bi prije uzeo IMT sa 4 diska da je u losijem stanj8u nego Sip sa dva diska!
Bane 93, prodaj tu kosacicu sto pre i dok mozes. Ajd stavi sliku da budem siguran da je taj model u pitanju sa aluminijumskim kucistima i sestougaonom osovinom kao pogonom iz reduktora. Ako je to onda si se prilicno sj.... i pokusaj da je se otarasis.
@bane 93 moguce da ta kosa nije original postro se desavalo da ljudi kupe prskalice ili neke prikljhuckae a da nisu originalk u Bijeljini! Ja sam kupio kod Stevica gdjhe je provjereno i ne kazem to zato sto je moja kosacica ali po meni je medju boljim kosacicama! JA bi prije uzeo IMT sa 4 diska da je u losijem stanj8u nego Sip sa dva diska!
menjao bih ja imam kuhn sa cetiri diska ali si malo daleko za trampu..evo ako neko ima zainteresovan moj komšija bi mijenjao ovu PZ165 u dobrom stanju za neku sa 4 diska