oldtimer
Član
Hoce li izbacivati Zp nesto novo od hibrida, sa boljim odpustanjem vlage?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam takođe imao ogled ZP-Hibrida kukuruza i mogu vam reći da sad imam problem za koji da se opredelim za setvu na proleće, jer svi su se u sušnoj godini pokazali odlično. Naš član Dr.Gruja je vršio taj ogled i on vam može to potvrditi, na 6 k.j. prosek mije bio 4.050 kg/k.j. jus kukuruza mislim da je to sobzirom kakva je suša bila prinos.
Kada si ga sejao Kish?koji sklop?da li je bilo pojave otpadanja klipova?Nije los 505.
Za njega imam reci hvale.
Kada si ga sejao Kish?koji sklop?da li je bilo pojave otpadanja klipova?
Slabo se razumem u ovu problematiku ali mislim da nije bas tako kako si napisao.Zasto bi Zemlje Evropske UnijeSto bi rekli stajnjak je hrana za zemlju, a npk djubrivo za biljku
Hibrid ZP544 odlicno podnosi losiji kvalitet zemljista pa cak i blago zakiseljena zemljista sto je verovatno slucaj u tvom kraju.
Kao sto Mica967 rece,pokazao se odlicno,ako imas nameru da ga nabavis pozuri,nema ga jos mnogo na lageru.Za hibrid ZP454 kazi sta te interesuje.Zašto na novom sajtu ZP instituta nema nikakvih informacija o novom hibridu ZP 454, a uvršten je u katalog prodaje. Zanima me kako se pokazao ZP 505 u ovoj sušnoj godini.