ZP hibridi, prinos za ponos

Koji ZP hibrid planirate da sejete ove godine najvise?

• Ukupno glasača
    427
Ove godine kod mene u selu posejano par hektara sa 704, ljudi nisu ubrali jedan jedini klip, katastrofa.Treba biti oprezan sa tako starim hibridima!!!::lose::

Kod mene je bas obratna situacija, znam nekoliko ljudi koji ga svake godine konstantno seju i uvek imaju dobar prinos.

za rasa02..fao 600 u vrsidbi.666 planiram da zamenim umesto f02.da li moze da mu parira u odnosu prinos-vlaga.djubrenje ce biti 150-200kg urea po lancu plus preko lista urea 5kg po lancu,jesenas nije nista zaorano,predusev kukuruz...

Malopre zvao prodavnicu, nece imati 555 u prodaji, a ja bas tipovao na njega.
Inace kazu da su semena tretirana insekticidom Maco, koji je isti kao i imidor.

@farmer II
Provericu za ZP555,trebalo bi da tog hibrida ima jos nesto malo.
@ida uljma
Hibrid ZP666 se ne boji ni jednog hibrida,mene je jedino strah da ga sejes u monokulturi.

Neka , ubacicu zamenu 560 ili 505, iste su grupe. Sta mislis koji je od ova 2 bolji?
Na sajtu pise da je u toku neka akcija besplatna dostava brzom postom , a u prodavnici o tome ne znaju nista. Da li ima nesto od toga?

@ida uljma
Hibrid ZP666 se ne boji ni jednog hibrida,mene je jedino strah da ga sejes u monokulturi.

pa koji onda predlazes,inace zemlja je 1.2.3.klase,kukuruz je bio 2 god.pre toga suncokret,planiram jos ovu godinu kukuruz pa onda da menjam,prosle godine f02 i f38 su dali oko 4000 po lancu,negde malo vise a negde malo manje.posle suncokreta treba bar 3 god. da prodje da bi ga opet sejao.

Nazad
Vrh