ZP hibridi, prinos za ponos

Koji ZP hibrid planirate da sejete ove godine najvise?

• Ukupno glasača
    427
Od ZP hibrida uzeo 505-setva u planu posle 15-g

kupljen kukuruz sorta ZP505 .ove vrece kao da su secene pa naknadno usivene,imam i fiskalni racun,trgovci tvrde da je sve OK ,ali....

ma muci me ovo postavljane slika , nesto ne ide.

---------- Poruka napisana u 21:30 ---------- Prethodna poruka je at 21:21 ----------

dscn1460.jpg
dscn1460.jpg
[/IMG]

izvinjavam se evo je slika konacno.

Nema brige ,sve je u redu,u tom doradnom centru gde su doradjivali taj hibrid neko se našao pametan i izmislio taj sistem prošivanja vreća:ppozdrav:

OK je sve samo sto jej bespotrebno krep papirom ili kako se vec zove prosivati vrecu...ali verovatno je linija pakovanja- tj.masina za sivenje tako odradjena "staromodno" i ne moze drugacije! Cini mi se da Becejci tako pakuju...Al dobra im je dorada!

blueboy zp684 kao i 677 su hibridi sa kojima makar kod mene nemožeš da omaneš,probam svašta novo ali uvek veran ovim hibridima,jedino što na lošijim njivama nevoli veliku gustinu setve,

Zanima me ko ima iskustva na koliki medjuredni razmak sejete hibrid zp 606 ,zemlja je ok 1klasa i dobro djubrena vestakom

Milane,nemaš razloga za brigu,to je samo dodato ime pod kojim je hibrid ZP684 registrovan u inostranstvu:ppozdrav:

Nazad
Vrh