ZP hibridi, prinos za ponos

Koji ZP hibrid planirate da sejete ove godine najvise?

• Ukupno glasača
    427
Jel neko sejao ZP 600?? Ja pokusavam da ga nadjem po apotekama ali ga nema nigde,izgleda da g aniko nije narucivao,kazu da je izasao ove godine..

Ove godine smo na jednoj parceli sejali tri ZP hibrida za branje u klipu .Sva tri su iz grupe 600 sejani na 24,5 cm.
U pitanju su zp 684, zp 606, i zp 600.

ZP šeststotina posejan 27.03. leta gospodnjeg 2012.
vq2p7l.jpg

@vlada90
Ima tog hibrida još nešto malo u prodavnici Instituta u Zemun Polju,pakovanje 75000 zrna,tretirano insekticidom Imidor:ppozdrav:.Sutra prodavnica radi do 12h.

Ja sam ti iz okoline obrenovca,gde da idem cak do instituta,a hteo sam samo da posejem nesto malo,oko 1.5-2 ha cisto da vidim kako ce se pokazati... Pogledacu sutr po obrenovcu i na ubu da li ima u nekoj apoteci... :ppozdrav:

350 dinara po setvenoj jedinici ali šalju samo subotom

---------- Poruka napisana u 20:51 ---------- Prethodna poruka je at 20:49 ----------

ja sam posejao 02.04 danas obilazio i za dva tri dana ima da se uvrsta vlage ima samo sunca treba

Ja sam danas obilazio 1 oglednu njivu 505 ima 2 klice,a 684 jednu nisam nesto puno kopao i trazio to su zapravo jedina 2 zrna koja sam iskopao.

Znaci ako bih s utra zvao i porucio onda bi mi to sutr i poslali,ili tek sledecu subotu??? Nije skupa posta,samo ako bi mi stiglo u utorak ili sredu

Nisi pratio,više puta smo pisali o tome,subotom se šalje a stiže utorkom i sredom.Poruči odmah ujutro da ti pošalju sutra.

Danas sam zvao ZP dzak od 75 000 zrna ZP 600 kosta 10 700..Ali sto je zanimljivo je to da dzak od 25 000 zrna Zp 684 koji takodje sejemo i kod nas smo u poljo apoteci placali 2 800,u ZP kosta 3 300...

Mislim da je ovo seme zapraseno ,a i ZP 600 spada u skuplje hibride... Voleo bih ako bi neko od onih koji su ga kupili u poljo apoteci mogao da kaze po kojoj ceni su ga platili...

Nazad
Vrh