Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidim da svi hvalite 606. Kakav je to hibrid?Planiram za svoje potrebe oko 20tak ari ,za jednog tovljenika.Da li je dobar 606, ili neki drugi?Ove godine sam prvi put sejao 606 i zadovoljan sam sejan na 400 m nadmorske visine bolji od 434 na istoj parceli a nize u ravnici pored reke super pozavideli bi i vojvodjani
Da,plamenac..upravo to..i kod mene (Zlatiborski okrug) skoro nijedan nije zaobišao..zrna unutra nisu loša, mislim,nisu budjava.Ima ih koji na vrhovima imaju plamenac..ona sitna prašina što izlazi iz klipa, kao da je izbušen..ali je zato svaki klip ,okolo po listovima,crvenkast,crvene pege..kao da je opaljen brenerom.Valjda će se izvući do kraja Oktobra, uz obzir da sam ga sejao tačno 1.Maja.Spora je vegetacija za ZP611k.Klipovi su onako..manji,sredji, ima ih većih.Imao sam sreće što se crvenilo pojavilo kasno, pa nije bilo štete na klipu, ali zato plamenac neije omašio amam baš ni jedan klip.
kod mene nema sta ga nije volelo a i GLAVNICA bogami............davno nisam imao tako puno garezi ko ove godine na ZP606606 odličan, jedino što ga voli plamenac.