ZP hibridi, prinos za ponos

Koji ZP hibrid planirate da sejete ove godine najvise?

• Ukupno glasača
    427
A ovi iz Bačke i Banata ne mogu da dodju u Zemun polje?Da li se ove godine organizuje samo za teritoriju Srema?Pitam samo da bih bio upućen u neke stvari.

Neću dolaziti jer vidim da su samo Sremci pozvani, a ostali nisu poželjni tako da nemam tu više šta da tražim.

Neću dolaziti jer vidim da su samo Sremci pozvani, a ostali nisu poželjni tako da nemam tu više šta da tražim.
Postovani kolega,ocigledno se nismo razumeli,NA i ja organizujemo kolektivni odlazak poljoprivrednika sa teritorije Srema na dan polja u Zemun Polje.Zbog toga sam napisao da se jave kolege sa foruma koji zive u Sremu posto autobus krece iz Adasevaca.Ako si zainteresovan za posetu Institutu naravno da si pozvan:ppozdrav::Danas sam te zvao na mobilni,nadam se da Ti je supruga prenela.

Obavešten sam o telefonskom pozivu.Hvala lepo više nisam zainteresovan za dolazak u posetu Institutu.
Vrlo dobro sam razumeo poruku pre ispravke! Samo Vi organizujte prevoz za Sremce, a ostali mogu i peške!!!

Poslednja izmena:
Dolazim sutra sa bratom i drugarom svijim prevozom taqko da nevidim razlog što idrugi nebi mogli da dođu o svom trošku.Danas sam brao u klipu 341;434:560 i ZP 600 a prinos za ponos.

sta je sve ove godine kod mene izdrzao 341 i 434 svaka mu cast stvarno prinos za ( da se ne osramotis ) kao sto me osramotio ove godine KWS LUCE , napalo ga i crvenilo sramota me da kazem koliko sam ga imao

Evo malo slika sa (od juce) jednog veoma lepog i izuzetno organizovanog skupa DAN POLJA ZP HIBRIDA u institutu za kukuruz ,,ZEMUN POLJE"

abcd0098.jpg
[/IMG]
abcd0100.jpg
[/IMG]
abcd0101.jpg
[/IMG]
abcd0106.jpg
[/IMG]
abcd0104.jpg
[/IMG]
abcd0102.jpg
Evo i tabele prinosa ZP hibrida u ogledu!!!
abcd0108.jpg
[/IMG]
abcd0110.jpg
[/IMG]
abcd0111.jpg
[/IMG]
abcd0112.jpg
[/IMG]
abcd0113.jpg
[/IMG]
abcd0114.jpg
[/IMG]
abcd0115.jpg
[/IMG]
abcd0116.jpg
[/IMG]
abcd0117.jpg

Pronađite uljeza :ppozdrav:... ZP 606, sejan 27.04., na 26cm. 100 kg/kj MAP-a + 150 kg/kj UREA-e pred setvu.
dsc0206.jpg

Poslednja izmena:
Bilo je lepo neki dan u ZP institutu sa drustvom iz sela i okoline,ljudi su bili odusevljeni gostoprimstvom i organizacijom instituta,kao i hibridima za koje mnogi do tad nisu ni znali da postoje,a odlicno su se pokazali.
Polazak iz Adasevaca:

Vrsidba ogleda:
DSC_0012.jpgDSC_0017.jpg
Jedan manji deo ekipe:
DSC_0019.jpg
Rucak i druzenje:
DSC_0034.jpg

Prilozi

• DSC_0020.jpg
    DSC_0020.jpg
    67,9 KB · Pregleda: 40
Nema BOGA vise da sadim drugi kukuruz osum ZP-606 ili 666, razvalio je a kakva je godina bila,a da i prosle godine sam ga sejao i nije se osramotio sto se kaze, nemam slike trenutno ali cu slikati i postaviti obavezno PRINOS ZA PONOS u pravom smislu te reci.

Kod strica krecemo sa branjem ZP 606 i 684. U istoj njivi sa 606 je i Pionir N43. Javicu rezultate kad zavrsimo.

Nazad
Vrh