ZP hibridi, prinos za ponos

Koji ZP hibrid planirate da sejete ove godine najvise?

• Ukupno glasača
    427
dscn0024.jpg
NS6030 posejan za cardak!

- - - - - - - - - -

dscn0026.jpg
ZP684 isto za cardak ali pocinje da podgoreva u dubini ijako je dugo odolevao!

- - - - - - - - - -

dscn0030.jpg
I naravno moj favoritZP434!

- - - - - - - - - -

dscn0031.jpg
ZP434

- - - - - - - - - -

dscn0028.jpg
NS6030

- - - - - - - - - -

dscn0032.jpg
I naravno nista bes Ruskog hibrida 1,7 koji odoleva svim vremenskim uslovima!:osmeh:

Mica967 koja je gustina hibrida u ogledu, posto vidim da nije velika razlika u velicini klipova i kakvo je djubrenje, inace:bravo:?

Sejao sam ga na 21 cm i za sada je ok malo je robusniji sa jačom lisnom masom, vidićemo do kraja kako će biti.

Posejao sam 434 19og aprila jedan deo bi hteo da berem u klipu a jedan da krunim,ovaj sto bi hteo u klipu jel bolje da bude malo jaci da ne cekam bas da prezri okrunice se pola koja vlaga bi trebala da bude 434 da bi mogao da se bere u klipu?

U cetvrtak 12.09.2013.godine u krugu Instituta za kukuruz u Zemun Polju održava se tradicionalni dan polja ZP hibrida,poljoprivrednici-kolege sa foruma koji žive na teritoriji Srema a zainteresovani su za dolazak na dan polja neka mi se jave na PP:ppozdrav:zbog dogovora oko prevoza i formiranja spiska.

U cetvrtak 12.09.2013.godine u krugu Instituta za kukuruz u Zemun Polju održava se tradicionalni dan polja ZP hibrida,poljoprivrednici-kolege sa foruma koji žive na teritoriji Srema a zainteresovani su za dolazak na dan polja neka mi se jave na PP:ppozdrav:zbog dogovora oko prevoza i formiranja spiska.
Jel mogu ja sa tatom da dodjem ?

Jesam i to istog momenta. Ja sam u NS-u ali je cale kuci. "Jel reseno nesto za ono?" Tako je glasio moj pp sa odgovorom,a ja nisam dalje dobio odgovor.

Nazad
Vrh