Cuj, sta da ti kazem... Ako si dobar sa zivcima, uzmi malog zmaja i nece biti problema. Ako ga mislis samo terati da se nece kvariti jako se jako varas. Odose zivci s malim zmajem samo tako. Ako nisi vican sarafanju, izbjegavaj ga.
Ja radim 60 jutara s njim svake godine i stalno neke pizdarije s njim. ulozio sam u njega duplo vise nego sto je placen i opet je te pare zaradio ali kad vidim kako idu fahrovi starijeg godista, izradjeniji od mog zmaja odrzavanje ni priblizno i samo idu li ga idu ja bi zmaja zapalio od muke.
Posebnu paznju obratite na stanje svih varijatorskih remenica. ako se koja klima, to je lijep sex da se zamjeni, posla kao u prici, sve je nepristupacno, pogotovo ak ose radi o remenicama na motoru ili mjenjacu. Osovina prijemnog bitera im je ogromna greska jer ima s desne strane poddimenzioniran lezaj koji se dva puta u danu mora mazati, ako ga ne mazes cesto, u 3 dana ce zaribati i oglodati osovinu. Da se ona izvadi je takodjer fin sex.
Ako je ikad vrsio kukuruz, BJEZI od tog kombajna, kukuruz ga razbije od vrha do dna: Vrsalica, mjenjac, reduktori, poluosovine...