Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod tebe da vrses sa 161-om,komso jel ti znas koliki je taj kombajn.
Kako stojao deset godina a jedna skoro nova ? Tesko da guma koja stoji deset godina jos i kisne i sunca se na suncu moze da bude kao nova. (Rekao si da je supa kratka)
Mislio sam na saru... E sad ja neznam kakva je ovako ta guma ali nema neka ostecenja i nije ispucala....
Za nas pocerski kraj 141-42 je plafonjerka,kod mene je jedan kupio 142 u Sremu iz vrsaja soje,covek mu lepo objasnio kako se keder skida i namesta,ma sve to idealno za ravnicu,kad dosao kod nas prvo je polupao kabinu dok je dosao do njive a tek komedija kad je doslo do zakacivanja kedera na vrljavoj njivi,pola dana zakacivali keder.Ma nije veliki kombajn to...
Za nas pocerski kraj 141-42 je plafonjerka,kod mene je jedan kupio 142 u Sremu iz vrsaja soje,covek mu lepo objasnio kako se keder skida i namesta,ma sve to idealno za ravnicu,kad dosao kod nas prvo je polupao kabinu dok je dosao do njive a tek komedija kad je doslo do zakacivanja kedera na vrljavoj njivi,pola dana zakacivali keder.
Znam ja veoma dobro koliki je 161,to je za brdo preveliko,za nas je 131,132,133,135 i stranci u toj klasi.
@ Koliko je para taj kod tebe?
@ Cira92 Ako prodas 161, onda 132 prodas meni....