Eto vidiš.Jednostavno sam imao toliko sreće da nema sekcije koju nisam morao da popravljam. Imam i slike zupčanika.Oni se nikada ne menjaju,trajna stvar.Ležajevi su namenski nisu klasični(da kažem tako).Imam i slike rasklopljenog menjača...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da kolega Bobo ima zmaja 132 koji je dosta slican 133ci. Ako te nesto interesuje, obrati se njemu.Zar nema nikoga od zmajevih poznavalaca da mi odgovori?
Ih kamo srece...ali nije vlaga u pitanju, nesto drugo je, nesto sto ja ne razumem, a ne spada u domenu normalnih krvarova, blokiran lager, osovina, kais. Fakat sto se desava i da kvara nema...kaze da nesto nije u redu ali da to nesto zavisi kako se namesti ili kako se potrefi da krene sa radom.. dve godine vise muku mucim, 1000 puta sam obilazio kombajn i tumacio ali nema vajde..mozda mi je problem ispred nosa ali ja ne mogu da ga vidim.A da ti nevršeš možda po vlagi ili je usev malo zeleniji i tad normalno da se mora polako i da je teško kombaju da izvrše a o travi da ne govorimo ako ima, meni ova tvoja priča govori da sa kombajom nema problema nego je problem ovo što sam naveo.