Bobo
Član
780, 131, 132, 133 135 svi imaju motor izmedju tockova.
Motor i nije toliko problematican, kao sto je hladnjak na jako niskoj poziciji...
Vec gledam gdje da nabavim "rijetki" hladnjak kao sto ujak ima na JD kombajnu. NIKADA ga nije ispuhivao u 5-6 godina koliko je s kombajnom radio jer jednostavno nije bilo potrebe
Motor i nije toliko problematican, kao sto je hladnjak na jako niskoj poziciji...
Vec gledam gdje da nabavim "rijetki" hladnjak kao sto ujak ima na JD kombajnu. NIKADA ga nije ispuhivao u 5-6 godina koliko je s kombajnom radio jer jednostavno nije bilo potrebe

oni pricaju o 14x serijama kod njim se otvara odozdo jedan kapak pa zaronis ruku nagore u izduvas hladnjak evo bobo koliko su siroki rese na hladnjak mada znam da sada prave i posiroki a da te pitam jel imas stavljeno nesto na ivice od onog kako toi zoves kapaka sta se zatvara ili kako se kaze filter hladnjaka kod mene ima stavljeno sunger i tako kad ga zatvoris dihtuje lepo i ne ulazi prasina od strane nego samo preko filter sad cu da okacim slike da vidis kako izgleda hl kod mene pozz i