meshter
Član
Felne od zmaja 161 su jace, video sam da stavljaju gume od 142 na te felne i posle nema problema sa tockovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
miroslav k je napisao(la):evo zmaj 141 sa povisenim bunkerom i produzenim elevatorom,
![]()
Post je spojen: [time]1260867417[/time]_________________________________________________
ojacana felna, ne znam bas kolko se vidi na slici, nek upuredi mityoo,
![]()
Kvalitet materijala na 143 je losiji nego na 142.Znam da je jednom coveku na 143 puz povratne mase znao da se polomi i dva puta u sezoni.Kupi nov ono ista prica.Tek kad je strugar namestio novu osovinu puza onda je bilo OK.I slamotresi su dosta losi.Na jednom kombaju su menjani posle 3-4 sezone rada.Cena im je bila 30000 dinara po komadu.4x30000=120000 sto nije bas malo.Predrag Brankov je napisao(la):koliko sam ja shvatio neva velikih razlika izmedju 142 i 143A sto se tice tog proklizavanja, sar umesto tog kaisa ne bi moglo da se montiraju lancanici i lanac?
![]()
paorpaor je napisao(la):Pa ako ne treba ulagati u njega onda ni nije velika cena. Pregledas kombaj,to jest lezajeve (ima sprava z to), spirale koliko su potrosene,da nije negede protruo i najvaznije da vidis kakav je motor i tek onda dones zakljucak. Mada je dosta primamljiv sa 3 hedera,a jos ako tebi trebaju sva 3 onda odlicno.
A koja je konačna cenaparacinac je napisao(la):ja sam juce dobio ponudu class dominator 88 1992godiste klima keder za kukuruz za 10 000evra u austriji al neznam kakvi su to kombajni ceo vek imam john deer znam da je najbolji al najverovatnije cu ga uzeti ako prodam zito!!
paracinac je napisao(la):ja sam juce dobio ponudu class dominator 88 1992godiste klima keder za kukuruz za 10 000evra u austriji al neznam kakvi su to kombajni ceo vek imam john deer znam da je najbolji al najverovatnije cu ga uzeti ako prodam zito!!
paorpaor je napisao(la):Brankov
Plati pa cu ti reci o kakvoj se spravi radi![]()