i ja imam pomoćni alat za lakše vađenje korpe:jedan cev od 1 ili 5/4 coli (sa navarenim maticom M20 i šrafom i odgovarajućom dužinom) treba postaviti na visinu nosača grla sa unutrašnje strane, i pomoću vijka raširiti šasiju da korpa lagano izađe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala na opseznom objasnjenju ali moj komentar se odnosio na ovu poruku jer tu ne spominje se "sam cin" ko sto paor kaze , nisam zlonameran. Ja neverujem da komplet adaptacija ne traje duze od 2sata kod mene, za sirenjem nemam potrebu jer sam malko preinacio korpu ali opet zbog svoje tezine moraju biti dvoje, sto se tice mazanja nikad nebi ni pomislio o tome ( neznam , zar ne nabija vise onda prasine na to mesto? ili posle ocistite? neznam, neradim tako).danger je napisao(la):eh, i ja bi voleo tako al ima deo atara gde mi se neide sa klasom a i nemogu proci pa zbog toga moram da munducim korpu na zmaju,a uradi i zmaj dosta zita,caksta vise zmajem radim svoje jer baliram a klas usluga,nekom je to nocna mora skidati grlo,verujte 10-15 minuta i to sve sam
Bome taj je dobar, ili kombajn ili kolega.bobocan je napisao(la):ja nisam nikad imao problema sa korpom radim isto sve sam samo mi neko treba da je dignem a sam je uguram bez problema dok jedan moj kolega i korpu i sita cupa sa flasencugom
sve je dobro podeseno nego mala privreda nezadovoljava kvalitetbranko7 je napisao(la):Verovatno je korpa ukrštena ili nije podešena kako treba. Kakve su čokanjice ispadale nazad?