Dejann
Član
izgleda da mu naprsla prednja felna , a zadnji tocak ni nema ,e sad znam sta da radim kada mi se probusi zadnja guma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovo smo vec videlimiroslav k je napisao(la):zmaj 142, moze i ovako
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k_ZHBe-H_nY[/youtube]
Dejann je napisao(la):imam jedan problem sa zmaja 133, 91'god. ja radim sa njega i stalno kada vrsem jecam ili tritikal korpe hoce da se napune zbog cega ?
mož* i afcungKishRobert je napisao(la):elevator ili 'levator!
Otvori jos donje sito,mnogo ti ide na povratnu masu, ILI ostavi jecam da ti prezre i neces ni znati da jecam ima osije ili igliceDejann je napisao(la):imam jedan problem sa zmaja 133, 91'god. ja radim sa njega i stalno kada vrsem jecam ili tritikal korpe hoce da se napune zbog cega ?
Dejann je napisao(la):imam jedan problem sa zmaja 133, 91'god. ja radim sa njega i stalno kada vrsem jecam ili tritikal korpe hoce da se napune zbog cega ?
Spajki je napisao(la):Otvori jos donje sito,mnogo ti ide na povratnu masu, ILI ostavi jecam da ti prezre i neces ni znati da jecam ima osije ili iglice