meshter
Član
Felne od zmaja 161 su jace, video sam da stavljaju gume od 142 na te felne i posle nema problema sa tockovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
miroslav k je napisao(la):evo zmaj 141 sa povisenim bunkerom i produzenim elevatorom,
Post je spojen: [time]1260867417[/time]_________________________________________________
ojacana felna, ne znam bas kolko se vidi na slici, nek upuredi mityoo,
Kvalitet materijala na 143 je losiji nego na 142.Znam da je jednom coveku na 143 puz povratne mase znao da se polomi i dva puta u sezoni.Kupi nov ono ista prica.Tek kad je strugar namestio novu osovinu puza onda je bilo OK.I slamotresi su dosta losi.Na jednom kombaju su menjani posle 3-4 sezone rada.Cena im je bila 30000 dinara po komadu.4x30000=120000 sto nije bas malo.Predrag Brankov je napisao(la):koliko sam ja shvatio neva velikih razlika izmedju 142 i 143 A sto se tice tog proklizavanja, sar umesto tog kaisa ne bi moglo da se montiraju lancanici i lanac?
paorpaor je napisao(la):Pa ako ne treba ulagati u njega onda ni nije velika cena. Pregledas kombaj,to jest lezajeve (ima sprava z to), spirale koliko su potrosene,da nije negede protruo i najvaznije da vidis kakav je motor i tek onda dones zakljucak. Mada je dosta primamljiv sa 3 hedera,a jos ako tebi trebaju sva 3 onda odlicno.
A koja je konačna cenaparacinac je napisao(la):ja sam juce dobio ponudu class dominator 88 1992godiste klima keder za kukuruz za 10 000evra u austriji al neznam kakvi su to kombajni ceo vek imam john deer znam da je najbolji al najverovatnije cu ga uzeti ako prodam zito!!
paracinac je napisao(la):ja sam juce dobio ponudu class dominator 88 1992godiste klima keder za kukuruz za 10 000evra u austriji al neznam kakvi su to kombajni ceo vek imam john deer znam da je najbolji al najverovatnije cu ga uzeti ako prodam zito!!
paorpaor je napisao(la):Brankov
Plati pa cu ti reci o kakvoj se spravi radi