miroslav k
Član
uslikacu u buduce slicno resenje je bilo stim flahom samo je bio fiksni nije se moglo stelovati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jesi mozda mislio ovako sa onim flahom?abro je napisao(la):E tako kazi. Ja s tim isto imam tj imao sam problem, resio sam ga sa flahom tih dimenzija i vidi cuda vec 3 sezona da sam miran. Flah sam iskoristio od konskildera i mogu reci da me je dosta namucio dok sam ga izbusio ali vredelo je.
Ovako ti stoje stvari: 143 ima puno bolji heder (vitlo na hidro pogon i pomeranje napred nazad, reduktor za pogon kose, produžen heder, kosa pomerena napred zbog menje rasipanja) ojačane osovine doba i bitera, surla za istovar na hidrauliku, duže slamotrese, varijator doba isto na hidrauliku, veći rezervoar za gorivo, bolja kabina, veći bunker i vizuelno je mnogo lepši.To su neke stvari koje nema 142. Po meni je puno bolji od 142.Predrag Brankov je napisao(la):pozdrav svim clanovima
Potrebna mi je pomoc oko kupovine zmaja! da li neko moze da mi objasni razliku izmedju zmaja 142 i 143 sem vizuelnog naravno Resio sam da kupim kombaj ali ne znam razlike i zanima me vas savet! unapred hvala
Misliš da ga nadvisiš? Ja sam postavio kod mene 2 daske, jednu na stranu prema motoru, jednu na stranu gde se kipuje, ...ovo sam radio zbog suncokreta jer nije moglo stati , ali je ostalo bilo i za kukuruz, nije bilo nikakvih problema...Deni je napisao(la):ja imam 141, baš planiram da povećavam kapacitet bunkera da li vredi uraditi da radi bez problema?
Deni mozes slobodno nadograditi jer 141 i 142 imju pogon elevatora za zrno preko lanca i moze da gura u bunker dokle god ima mesta, dok kod 143 je pogon preko kaisa pa preklizava kais.Deni je napisao(la):ja imam 141, baš planiram da povećavam kapacitet bunkera da li vredi uraditi da radi bez problema?
vredi to uraditi ali obavezno produzi i elevator, u zitu ces imati problem, a kukuruz moze i bez produzavanja elevatora,Deni je napisao(la):ja imam 141, baš planiram da povećavam kapacitet bunkera da li vredi uraditi da radi bez problema?